Wie zijn wij?

Angelo

Ongelofelijk impulsief, niet echt luisteren en dingen invullen zijn een aantal minder goede eigenschappen die ik, Angelo, heb. Althans dat zijn de punten waarvan mijn vriendin vindt dat ik eraan kan werken (meestal heeft zij ook gelijk, helaas).

Gelukkig zijn er ook dingen waar ik goed in ben. Ik ben nauwkeurig, heb een doorzettingsvermogen van hier tot Tokio en ik ben heel lief. 🙂  Wat mij het meest gelukkig maakt, is fotograferen. Ik ga graag op pad met mijn camera om mooie plaatjes te schieten, in opdracht van of voor mezelf. Ik probeer in alles een uitdaging te vinden en mij te blijven verbeteren in wat ik doe!

Samen met mijn vriendin Sanne zijn wij samen een nieuw hoofdstuk begonnen in ons leven. Wij hebben besloten te gaan samenwonen. Voor velen is dit heel normaal, maar voor Sanne is het allemaal heel erg nieuw! Samenwonen met een vent…..tja, wordt een hele uitdaging voor haar! Desalniettemin, wij gaan er het beste van maken en delen (een aantal van) die ervaringen graag met jullie.

Sanne

Voornamelijk omdat ik niet stil kan zitten en altijd het naadje van de kous wil weten, zijn we deze blog begonnen. Dat is meteen ook wat mij typeert denk ik; mijn hoofd en lichaam zijn bijna nooit rustig. Schrijven helpt wat orde in de chaos te brengen. Naast onrustig ben ik nieuwsgierig tot op het bot. Soms tot ergernis van Ans, die heel goed stil kan zijn. Voor het uitzoeken van de verschillende thema’s voor deze blog, komen deze eigenschappen echter heel goed van pas. En waar Angelo zich visueel heel goed kan uiten, hoop ik treffende stukjes tekst voor jullie te schrijven.

Heb je gedurende de dag even geen verplichtingen, neem eens kijkje op onze blog en laat ons weten wat je ervan vindt!

Sanans

 

Leave a Reply